Een overzicht van de meest populaire Funko Pop! figuren uit anime series

Funko Pop! Anime Funko on Wheels

Anime, de Japanse animatiestijl die wereldwijd een enorme populariteit geniet, is niet alleen een vorm van entertainment, maar ook een ware cultuur op zichzelf. Van epische avonturen tot hartverwarmende verhalen, anime heeft een breed scala aan genres en stijlen die fans van alle leeftijden aanspreken. En wat is een betere manier om je liefde voor anime te tonen dan met Funko Pop! figuren van je favoriete personages?

Dragon Ball Z

Geen enkele lijst van populaire anime figuren is compleet zonder Dragon Ball Z. Deze legendarische serie, gemaakt door Akira Toriyama, volgt de avonturen van Goku en zijn vrienden terwijl ze vechten tegen krachtige vijanden en de wereld redden. Funko heeft een uitgebreide collectie Dragon Ball Z Funko Pop! figuren, variërend van Goku en Vegeta tot Piccolo en Frieza.

One Piece

Een andere iconische anime serie die een enorme impact heeft gehad op de anime gemeenschap is One Piece. Geschreven en geïllustreerd door Eiichiro Oda, volgt One Piece de avonturen van Monkey D. Luffy en zijn piratenbende terwijl ze op zoek gaan naar de legendarische One Piece-schat. Funko heeft een indrukwekkende verzameling One Piece Funko Pop! figuren, waaronder Luffy, Zoro, Nami en andere geliefde personages.

Jujutsu Kaisen

In een wereld waar vloeken en duistere wezens rondspoken, volgt Jujutsu Kaisen de reis van Yuji Itadori, een jongen die per ongeluk een krachtige vloek in zich opneemt en gedwongen wordt om lid te worden van een geheime organisatie die vloeken bestrijdt. Funko heeft een groeiende collectie Jujutsu Kaisen Funko Pop! figuren uitgebracht, met populaire personages zoals Yuji Itadori, Megumi Fushiguro, Nobara Kugisaki en Sukuna.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba heeft de wereld veroverd met zijn prachtige animatie, boeiende personages en meeslepende verhaal. De serie, geschreven en geïllustreerd door Koyoharu Gotouge, volgt Tanjiro Kamado terwijl hij op een gevaarlijke reis gaat om zijn zus Nezuko te redden en wraak te nemen op de demon die zijn familie heeft vermoord. Funko heeft een aantal prachtige Demon Slayer Pop! figuren uitgebracht, waaronder Tanjiro, Nezuko, Zenitsu en Inosuke.

Attack on Titan

Attack on Titan, gemaakt door Hajime Isayama, heeft de wereld geschokt met zijn duistere en meeslepende verhaal over mensheid die vecht tegen reuzenachtige wezens genaamd Titanen. De serie volgt Eren Yeager en zijn vrienden terwijl ze vechten voor overleving en vrijheid in een meedogenloze wereld. Funko heeft een aantal indrukwekkende Attack on Titan Pop! figuren uitgebracht, waaronder Eren, Mikasa, Levi en de beruchte Colossal Titan.

Andere populaire Funko Pop! figuren uit anime series

Naast Dragon Ball Z, One Piece en Jujutsu Kaisen zijn er nog veel meer populaire anime series waar Funko Pop! figuren van zijn uitgebracht, zoals Naruto, My Hero Academia, Death Note en Fullmetal Alchemist. Deze series hebben ook een indrukwekkende selectie Funko Pop! figuren die geliefd zijn bij fans over de hele wereld.

Of je nu een doorgewinterde anime fan bent of net begint met het verkennen van deze boeiende wereld, Funko Pop! figuren zijn een geweldige manier om je liefde voor je favoriete anime series te tonen. Met een brede selectie van figuren beschikbaar, is er voor elk wat wils. Dus waar wacht je nog op? Voeg wat anime flair toe aan je collectie met deze onweerstaanbare Funko Pop! figuren.

Bedankt voor het lezen van onze blog en het delen van onze passie voor Funko Pop! figuren en Loungefly. Wil je jouw eigen Funko-collectie uitbreiden, op zoek naar die ene zeldzame toevoeging aan je verzameling of zoek je een leuk cadeau? Neem dan snel een kijkje in onze webshop waar je een uitgebreide selectie van Funko Pop! figuren en Loungefly tassen kunt vinden. Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of net begint, bij Funko on Wheels vind je gegarandeerd iets speciaals om je Funko verzameling te verrijken. Happy collecting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *