Retourbeleid

Retour sturen van je bestelling

Retour sturen is geen probleem! Je kan je bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren. Je betaalt dan alleen de verzendkosten bij het retour sturen van je pakket. Voor het retourneren kan je kiezen tussen:

  • Een cadeaubon ter hoogte van het aankoopbedrag of;
  • Het volledige bedrag terug, inclusief de verzendkosten, indien je je bestelling compleet retourneert.

Wil je een deel van je bestelling retour sturen, dan kan dit ook tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Wij storten na ontvangst van het bedrag van de betreffende Funko Pop! exclusief de verzendkosten. Je betaalt dan alleen de verzendkosten bij het retour sturen van je pakket.

We nemen alleen producten retour, indien het in originele staat geretourneerd wordt. Na controle storten wij het bedrag terug op het rekeningnummer waarmee betaalt is. Neem contact met ons op met de melding dat je je bestelling retour wilt sturen, stuur eventueel foto’s mee van de Funko Pop en verpakking en wij zorgen er voor dat je de retour informatie per email ontvangt.

Retour sturen van Box damaged Funko’s
De Funko Pop! vinyl figuren die box damage hebben en waarbij, bij aankoop, dit gemeld is op de product pagina van de betreffende Funko Pop! kunnen niet retour gestuurd worden. Wij zullen de kosten van deze producten niet vergoeden.

Sommige Funko Pop! vinyl figuren hebben wij ontvangen met box damage. Dit vinden wij ontzettend jammer en wij proberen er samen met onze leveranciers hier altijd gepast mee om te gaan. Vaak krijgen wij te horen dat wij deze producten mogen houden, al krijgen wij niet altijd een deel van de kosten terug. Wij zullen dan op de product pagina van de Funko Pop! aangeven dat er box damage aanwezig is door de box kwaliteit een cijfer te geven. Ook worden de Funko’s met box damage aangeboden tegen een sterk gereduceerd tarief.

Retour sturen van Funko Loot
De Funko Pop! vinyl figuren die meegeleverd zijn in een Funko Loot kunnen niet retour gestuurd of omgeruild worden voor een geldbedrag of cadeaubon. Funko Loot boxen worden met zorg uitgekozen waarbij eventueel rekening gehouden wordt met de opgestuurde Funko Pop!-collectie die je al hebt. Je hebt namelijk de mogelijkheid om ons te laten weten wat je al in je collectie hebt om dubbele te voorkomen.

Wil je 1 of meerdere Funko Pop! figuren omruilen voor Funko Pop! vinyl figuren die wij in stock hebben? Neem dan contact op en wij zullen er samen wel uit komen voor welke Pop!s je in aanmerking komt. Let wel! Het terugsturen van de Funko’s die je wilt ruilen is op eigen kosten.

Verpakkingstips
Bekijk de verpakkingstips van DPD om de retour te sturen producten zo goed mogelijk in te pakken.