Wat betekenen de verschillende Funko Pop! stickers?

Funko Pop! Stickers

Stickers worden op de dozen aangebracht om speciale kenmerken aan te duiden, zoals een exclusieve winkel of de verschillende kenmerken zoals flocked, glow in the dark en meer. De juiste sticker op de doos is belangrijk voor sommige Funatics! Op de verpakking van een Funko Pop! vinyl figuur kunnen 1 of zelfs meerdere stickers zitten. Maar er zijn meer Funko Pop! stickers en wat betekenen die?

Funko Shop Exclusief

Deze Pop! vinyl figuur is alleen te koop in Funko Shop. dit is online, het hoofdkantoor in Everett en de fysieke winkels zoals in Hollywood.

Convention Exclusive

Het conventielogo geeft aan dat de Funko Pop! ter plaatse is gekocht bij de Funko-stand tijdens het evenement of de conventie.

Shared Exclusive

Hetzelfde Funko Pop! als de convention exclusive, maar gekocht bij een fysieke of online winkel die Funko’s verkoopt.

Piece Count

Toont het totale aantal stuks dat van die speciefieke Funko Pop! vinyl figuur is geproduceerd. De stickers kunnen ook aangeven waar het is gekocht.

Chase

Chase-figuren zijn een variant van de gewone Pop! vinyl figuur en meestal een zeldzaamheid van 1 op 6. Chases kunnen verschillen vertonen, zoals een andere pose, kleding, gelaatstrekken, of ze kunnen oplichten in het donker, glow in the dark!

Retailer Exclusive

Een groot aantal aan retailers over de hele wereld bieden Funko Pops aan die alleen verkrijgbaar zijn in hun winkel of webshop.

Flocked

Deze Funko Pops! hebben een zachte vilten bekleding om bont of stof na te bootsen.

Glow in the Dark

Wanneer een gewoon GITD-figuur wordt geproduceerd, ontvangt deze deze sticker in plaats van de Glow Chase. Deze Pop! vinyl figuren lichten op in het donker.

Special Edition

Special edition stickers zijn voor Amerikaanse retailers Funko’s die ook beschikbaar zijn gesteld aan een internationale retailer. Het gaat om dezelfde Pop!

Specialty Series

Dit zijn exclusieve producten die beschikbaar worden gesteld aan lokale winkels en kleinere winkels. Denk aan Funko Pop! DC Superman 80 Years – Superman (Flying) Specialty Series.

Diamond Collection

Diamond Collection-figuren schitteren met een glitterachtige textuur. Zoals Funko Pop! Disney: Winnie The Pooh – Eeyore (Glitter Exclusive).

Scented

Dit zijn er maar heel weinig. Ze zijn zeker speciaal, want als je de sticker krabt kom er een geur vrij. Dit was o.a. bij Pop! Swamp Thing #82.

Bedankt voor het lezen van onze blog en het delen van onze passie voor Funko Pop! figuren. Wil je jouw eigen Funko-collectie uitbreiden, een leuk Pop! cadeau geven of op zoek naar die ene zeldzame toevoeging aan je verzameling? Neem dan snel een kijkje in onze webshop waar je een uitgebreide selectie van Funko Pop! figuren kunt vinden. Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of net begint, bij Funko on Wheels vind je gegarandeerd iets speciaals om je Funko verzameling te verrijken. Happy collecting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *