Loungefly introduceert een nieuwe collectie: COLLECTIV

Loungefly Collectiv Marvel's Loki

Loungefly is vooral bekend door hun kleurrijke rugtassen met unieke ontwerpen. Loungefly introduceert nu een nieuwe collectie: COLLECTIV. Met deze nieuwe stap lijkt het erop dat Loungefly een stoerdere collectie uit wil brengen met andere soort producten om je passie en fandom te tonen aan de buitenwereld.

Loungefly COLLECTIV

Bij COLLECTIV draait het erom om stijlen te bieden die bij elk facet van je levensstijl passen. Fandom maakt deel uit van wie je bent en hoe je het ook laat zien. Met COLLECTIV heb je een nieuwe manier om precies dat te doen.

Geïnspireerd door de manier waarop mode fans samenbrengt, biedt COLLECTIV nieuwe subtiele, strakke en reisvriendelijke ontwerpen die een verlengstuk zijn van de franchises en personages waar fans dol op zijn. De eerste release zal in maart beschikbaar zijn op Loungefly.com en geselecteerde retailers, met ontwerpen die zijn beïnvloed door de kunst en esthetiek van Marvel’s Loki en het Star Wars™-universum.

COLLECTIV – Marvel’s Loki

Loungefly ontwerpt op fantastische wijze zijn rugzakken, portemonnees, crossbodytassen, kleding en kleine accessoires om draagbare verhalen te vertellen. Allen geïnspireerd door de meest geliefde franchises ter wereld. Fans kunnen modieus wegglippen in hun favoriete tijdlijn met Loungefly’s nieuwe Loki-geïnspireerde collectie accessoires en kleding, waaronder:

  • een full-size rugzak: The TRAVELR,
  • een converteerbare draagtas: The INFLUENCR,
  • een converteerbare crossbody tas: The CREATIV,
  • een portemonnee The ORGANIZR,
  • een jack met capuchon: The WEEKENDR,
  • en een T-shirt: The ORIGINL.
Loungefly COLLECTIV - Marvel's Loki

Loungefly is met zorg en precisie gemaakt en laat geen detail over het hoofd, zodat fans waarde kunnen vinden in elke steek. Versierd met een patroon van Loki’s iconische helm, voegen gouden accenten een elegant tintje toe aan elk van de op God of Mischief geïnspireerde accessoires.

COLLECTIV – Star Wars: Rebel Alliance

Star Wars-fans die zich willen aansluiten bij de Rebel Alliance hebben een strakke nieuwe collectie om naar uit te kijken met:

Loungefly COLLECTIV - Star Wars: Rebel Alliance

Elk bevat een patroon van Rebel Alliance-symbolen, geaccentueerd door motieven geïnspireerd op X-vleugels en oranje voering. De tassen hebben vele functionele compartimenten om alles wat je die dag nodig hebt handig weg te stoppen. De verstelbare riemen zijn makkelijk in gebruik zodat de tas altijd goed zit op je schouders en rug.

Loungefly COLLECTIV - Star Wars: Rebel Alliance

Ontdek Loungefly COLLECTIV bij Funko on Wheels

Nieuwe stijlen zijn er in overvloed met deze nieuwe Loungefly-collectie. Voor degenen die een subtiele knipoog naar je fandom willen en meer accessoires die bij je dagelijkse stijl passen: Dan is COLLECTIV echt iets voor jou. Bestel ze alvast bij Funko on Wheels en wees 1 van de eerste!

Bedankt voor het lezen van onze blog en het delen van onze passie voor Funko Pop! figuren en Loungefly. Wil je jouw eigen Funko-collectie uitbreiden, op zoek naar die ene zeldzame toevoeging aan je verzameling of zoek je een leuk cadeau? Neem dan snel een kijkje in onze webshop waar je een uitgebreide selectie van Funko Pop! figuren en Loungefly tassen kunt vinden. Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of net begint, bij Funko on Wheels vind je gegarandeerd iets speciaals om je Funko verzameling te verrijken. Happy collecting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *